top of page

Coronamaatregelen

Covid Safe Ticket

Op Tribute Band Fest geen mondmaskers, geen bubbels, gewoon met zijn allen feesten! Hiervoor moet je, naast je toegangsticket, ook een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen.

 

Hoe geraak je aan een Covid Safe Ticket?

Dat kan je verkrijgen via CovidSafe.be. Wij vragen u uitdrukkelijk om de Covid Safe applicatie op uw telefoon te downloaden, maar via mijngezondheid.be kan u ook een vaccinatiecertificaat downloaden of laten opsturen. Of u belt naar 078 78 78 50.

Dit certificaat bevat een gestandaardiseerde QR-code die werkt voor alle inwoners binnen de EU. Testcertificaten tonen ook tot welke dag de persoon toelating heeft. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt geen testverplichting. Mits voorleggen van een geldig toegangsticket en identiteitskaart zijn kinderen onder de 12 jaar welkom.

OPGELET: Net voor u binnen mag zal u eerst uw Covid Safe Ticket moeten tonen en uw identiteitskaart.

Mogen wij uitdrukkelijk vragen om buiten afstand te bewaren (en zonodig een mondmasker te dragen)? Pas nadat een bezoeker de Covid Safe Controle gepasseerd is, bevindt deze zich in de Covid Safe Zone. Dat betekent dat afstandsregels en het dragen van een mondmasker niet meer nodig zijn.

GROEN = TOEGANG TOT TRIBUTE BAND FEST

NIET GROEN =  GEEN TOEGANG TOT TRIBUTE BAND FEST

Hoe krijgt u groene code ?  Check de verschillende mogelijkheden op : http://covidsafe.be

TIP: ZORG ERVOOR DAT JE GSM VOLLEDIG OPGELADEN IS of PRINT UW CERTIFICAAT VOOR DE ZEKERHEID OOK UIT!

​U heeft geen smartphone ?

Niet getreurd, U kan uw certificaat aanvragen via 078 78 78 50 (Vlaamse helpdesk Corona certificaten). Eenvoudig het keuzemenu volgen en uw certificaat wordt u opgestuurd. Hou er rekening mee dat tussen jouw aanvraag en het ontvangen van dit certificaat tot 14 dagen kan zitten.

bottom of page