top of page

Zaterdag 30/10

Disco Fever

18u30

20u15

22u00

23u45

DJ Medicynvak
MYDONNA Website
MYDONNA Facebook

MYDONNA

MYDONNA Instagram

In de vroege jaren '80 zette een "rebel girl" haar eerste stapjes in de hippe muziek & dans wereld van New York om de "Queen of Pop" te worden.
In 2018 werd Madonna 60 jaar. Meer dan 35 jaar geleden, in 1983, begon haar carrière met de eerste hit single "Holiday".

Mydonna, een briljante voorstelling en dansshow met de grootste hits uit Madonna's carrière, met professionele zangeres / danseres / danslerares / burlesque danseres / vuuract en gogo dance Caroline Clement, een sterke live band, kostuumwissels, hifi- sound, lichteffecten en visuals.

Met deze show bieden we een perfecte manier om hulde te brengen aan Madonna. Verschillende van de hoogtepunten in haar carrière vanaf de jaren tachtig tot vandaag komen aan bod in dit live dans & muziek spektakel.

Mydonna
Chereez
CHEReez

CHEReez

CHEReez Logo

2 krachtige vrouwen, bovendien jeugdvriendinnen, Caro Verboven en Roberta Pellegriti (bekend van TV als MUA Zo man zo vrouw) verloren elkaar nooit uit het oog. Ze sloegen beiden wel heel andere wegen in met hun leven, maar hun gezamenlijke passie is altijd blijven bestaan, MUZIEK!

 

 Op initiatief van zangeres Caro – bij wie het project al jaren in haar hoofd speelde – slaan deze toppers nu hun handen in elkaar met het project “CHEREEZ”! 

 

De Belgische tributeband ter ere van hun idool : CHER.

Mydonna
ABBA4U
ABBA4U

ABBA4U

ABBA-nummers zijn en blijven een mijlpaal in de evolutie van de popmuziek. Iedereen blijft er van houden en het zijn ongetwijfeld één voor één muzikale hoogstandjes. In deze voorstelling brengt ABBA4U een opeenvolging van de meest gekende ABBA-wereldhits.

Nummers als 'Voulez-Vous', Dancing Queen' en 'Money Money Money' brengen je ongetwijfeld in een party mood. 'Thank you for the music', 'Fernando', 'One of us',... doen je eerder een traantje wegpinken. 'Waterloo' en 'Does your mother know'... hebben een hoog rock'n-rollgehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens deze show!

Christ'OF

Christ'OF is zonder twijfel de meest succesvolle Michael Jackson Look & Sound Alike van Europa, aldus experts uit de muziekindustrie en de internationale pers.

Christ'OF, van Belgische oorsprong, kreeg in 1982 zijn eerste Michael Jackson album THRILLER en dat was een grote, positieve schok voor hem... Hij begon Michael Jackson te imiteren op diverse playback shows in Belgie.

In 1989 ontmoette hij Bego die zijn assistente (en later zijn echtgenote) make up & hair stylist zou worden. Samen startten ze The MJ Tribute Show die speelde in de cabaretzaal Lá Evenement in Brussel. Sindsdien treed Christ'OF op in diverse landen als Frankrijk, Luxemburg, Belgie, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenie, etc.

In 2001 kreeg Christ'OF de titel 'EUROPEAN MJ SOUND & LOOK ALIKE' van SONY MUSIC Duitsland.

Intussen trad hij op tijdens diverse TV shows waaronder RTL, RTBF, VRT, VTM, VT4, TF1, FR3, ARD, MTV, VH1 ETC.

Ook was Christ'OF met een acteer rol te zien in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar: "Iedereen Beroemd"!

Het hoogtepunt van Christ'OF is het optreden die hij heeft mogen brengen voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York city in juli 2002 waarna hij de hoogste complimenten verkreeg van de master zelf:"YOU MUST PRACTICE EVERY DAY TO BE SO GOOD"

In 2010 wordt Christ'OF de winnaar van de talentenjacht "My name is Michael". (TV programma VTM en RTL4) die op zoek ging naar de beste look & sound a like van "Michael Jackson" in Belgie & Nederland.

ChristOF Logo
ChristOF
Christ'OF
DJ Medicynvak

DJ Medicynvak

DJ Medicynvak Logo

Eindelijk, het moest er gewoon van komen, hij is er … het werd tijd!!

DJ MEDICYNVAK alias Davy Deckmijn drummer bij oa. Zornik en Tom Helsen en sessiemuzikant bij Yevgueni, Sharko, Meuris, Triggerfinger, Milow, Kate Ryan, Els de Schepper, Will Knox, etc. ... kent natuurlijk de party’s & after party’s als geen ander!

DJ MEDICYNVAK = 80’s, pop, rock, funk, rap, hiphop, elektro, metal, etc. … noem het maar op niks is hem vreemd, hij mixt het allemaal naadloos in en aan elkaar!

“LET'S DANCE IT'S A FREE MEDICINE"

DJ Medicynvak
bottom of page