Zondag 31/10

Lage Landen

18u30

20u15

22u00

23u45

The Scene Tribute

Als fan van het eerste uur speelde zanger Henri Groenewold al langer met verschillende bands, nummers van the Scene. Begin 2013 leefde het idee om een tribute band van the Scene en Trockener Kecks op te zetten. Begin 2014 begon dit vorm te krijgen met een optreden op Oerrock in het vooruitzicht. 3 april maakte zanger en componist Thé Lau in het programma van Giel Beelen bekend ongeneselijk ziek te zijn. Hiermee werd het optreden voor de Tribute band ineens een beladen gebeuren. Er werd besloten om er echt een eerbetoon van te maken voor Thé Lau. Voor de band een emotionele en zeer mooie ervaring. Fans die alle nummers tijdens dit optreden uit volle borst mee zongen, geweldig.

Met bekende songs als Blauw, Iedereen is van de Wereld, Open, Zuster en vele andere prachtige nummers van the Scene weet deze tribute band een ware beleving neer te zetten van een concert van the Scene.

The Scene Tribute Logo
The Scene Tribute
 
ProzaK

ProzaK

ProzaK Logo

Wij zijn een band met leden uit Aalst, Opwijk & Buggenhout en gaan met 2018 ons 3e tour jaar tegemoet.

 

Met meer dan 35 optredens op de teller hebben we de afgelopen 2 jaar menig podium en publiek mogen animeren en vermaken.

En misschien mogen we dit ook eens doen voor jouw event en publiek.

 

Met onze set  hebt u gegarandeerd de ambiance die u als opwarmer of afsluiter kunt inzetten tijdens je event.

Opbouw playlist is een random overzicht van 20jaar De Kreuners met een climax naar het einde toe.

 

Vonken&Vuur

VonkenEnVuur Logo

Half jaren ‘80 scoorden ze hun eerste hit met “Alleen met jou” en eind jaren ’80 e steeg de populariteit van Clouseau in België naar enorme hoogte. Nu, al ruim 30 jaar blijven ze de Vlaamse podia begeesteren met hun muziek. Als eerbetoon aan Clouseau is er “Vonken&Vuur”.

Met zijn stomende combo, straffe backing  vocals en funky blazers brengt Simon een Full Clouseau Experience waar de vonken vanaf vliegen. Deze gezellige bende van over heel Vlaanderen sloeg de handen in elkaar om een show te brengen waar alle grote klassiekers aan de revue passeren: Anne, Louise, Daar gaat ze, … Noem ze maar op!

VonkenEnVuur
 
Wit Licht

Wit Licht

Wit Licht Logo

Al bijna 30 jaar lang is Marco Borsato niet weg te denken uit de Nederlandse en Belgische popmuziek. Zijn muziek weet vele mensen te ontroeren, enthousiasmeren en inspireren. "WIT LICHT - Marco Borsato Tribute" is een eerbetoon aan de fantastische arrangementen van Marco Borsato en diens pianist, componist en vriend John Ewbank.

WIT LICHT brengt een full-orchestra on stage: een stomend combo als basis, aangevuld met live strijkers, blazers & vocals. Daarnaast mogen special guests niet ontbreken om duetten met o.a. Ali B, Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, rapper Snelle en Armin van Buuren te integreren in de show.

De crew van WIT LICHT bestaat uit louter professionele vocalisten, muzikanten en techniekers. Onze mensen hebben jarenlange ervaring solist, maar ook bij artiesten als Gibson Brothers, Belle Perez, Lee Towers, Hind, The Exclusive Strings, Clouseau, Jérémie Vrielynck, Charly Lownoise, René Froger, Frans Bauer, Laura Lynn, Beverly Jo Scott, The Midnight Diamonds, Christoff, Slagerij van Kampen, Lindsay en vele anderen.