top of page
ABBA4U
ABBA4U

ABBA4U

ABBA-nummers zijn en blijven een mijlpaal in de evolutie van de popmuziek. Iedereen blijft er van houden en het zijn ongetwijfeld één voor één muzikale hoogstandjes. In deze voorstelling brengt ABBA4U een opeenvolging van de meest gekende ABBA-wereldhits.

Nummers als 'Voulez-Vous', Dancing Queen' en 'Money Money Money' brengen je ongetwijfeld in een party mood. 'Thank you for the music', 'Fernando', 'One of us',... doen je eerder een traantje wegpinken. 'Waterloo' en 'Does your mother know'... hebben een hoog rock'n-rollgehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens deze show!

Anouk Tribute Band

Anouk Tribute Band Logo

In 2009 stond de enige echte Anouk Tribute Band voor het eerst op het grote podium van het Reuring Festival in Purmerend. Dat was zo’n succes, dat ze sindsdien voor meerdere grote evenementen en festivals gevraagd werden. Zo stond de Anouk Tribute Band o.a. op Taaipop; Colmpop2013; Huis van Oranje; Denekamp Undercover; Oerrock; Popweekend Schagen en als avondvullend programma in Poppodium P3.

De band is opgericht in 2008, na het zoveelste compliment aan de zangeres, dat ze de Anouknummers wel erg goed zong, en dat haar stem zo op die van Anouk lijkt. Zangeres Marit Knuvelder heeft toen in haar muzikale kring de beste muzikanten uitgezocht om zo een geweldige band neer te zetten. De shows staan als een huis en de band weet elke keer het publiek te overdonderen met hun enthousiasme. Stevige rocksongs worden gespeeld, zoals Everything; The Dark; R.U. Kiddin’ Me en Nobody’s Wife en de gevoelige ballads o.a. Lost, For Bitter Or Worse, I Don’t Wanna Hurt brengt menigeen kippenvel. Ze spelen niet alleen de cd-uitvoeringen van Anouk, maar hebben ook inspiratie opgedaan van live-versies. Zelfs het songfestivalnummer “Birds” staat op hun repertoire.

Anouk Tribute Band
Anouk Tribute Band
The Diamond Dogs
The Diamond Dogs

The Diamond Dogs

The Diamond Dogs Logo

Sinds we de band hebben opgericht, hebben onze fans ons verteld dat we de magie en de energie van David op het podium hebben teruggebracht. Zo blij om dat te horen!

 

De band is samengesteld uit muzikanten die, voor sommigen van hen, elkaar al kennen sinds hun tienerjaren. Allemaal hebben ze een passie voor David Bowie's meesterwerk.

CHRISCORN

Ik zie mezelf als een moderne troubadour of minnezanger die de emoties van mensen tracht te verwoorden op een muzikale, expressieve manier. Ik creëer schrijfsels op muziek of breng bestaande songs voor al wie het horen wil. Dat alles tracht ik op een authentieke wijze te vertolken. Muziek is de taal van het hart en dat wil ik beroeren.

Chris Corn
Chris Corn
bottom of page