vrijdag 29/10

Rock Legends

18u30

20u15

22u00

23u45

DJ Medicynvak

Depeche More

Depeche More Logo

A different Depeche Mode tribute

 

Originated in Belgium, DM+ brings MORE than an homage to DM.

Don’t expect copies of the characters.

Don’t expect song by song.

Expect a fully modern dance experience, complete with video and lights show, based on the pure electronic music from DM & new wave.

Depeche More
 
The Str8ts

The Str8ts

The Str8ts Logo

The Str8ts is de Belgische muziekgroep, gespecialiseerd in het live repertoire van Dire Straits.

Frontman Alexander Makay richtte de band op in 2014 en specialiseerde zich in de bijzondere speeltechniek van Mark Knopfler. Deze speelwijze definieert de unieke sound die zo kenmerkend is voor Dire Straits.

 

Tijdloze songs als Brothers in Arms, Romeo and Juliet en Sultans of Swing behoren tot het repertoire. Ook vergeten pareltjes uit de vroege periode zoals Single Handed Sailor en Angel of Mercy worden afgestoft om het publiek kennis te laten maken met geniale muziek van Dire Straits.

 

U2be

U2be Logo

U2be … Nothing like the real thing … but we like to be second best !


​U2be brengt op verbazingwekkend precieze manier zowel de oudere hits als nieuwer werk met passie en respect voor het origineel. Met alle hits uit ongeveer 40 (!) jaar U2 geschiedenis en veel oog voor detail reconstrueren ze de typerende “wall of sound”, de typische en zeer herkenbare klanken, het gebruik van samples/intro’s,… zoals gebracht door “U2” zelf, evenals de looks & moves on stage, identieke instrumenten, video-animatie, ...

"The Belgian U2 Experience" werd eind 2011 opgericht door gitarist Franky Aneca en bestaat uit muzikanten uit West- & Oost-Vlaanderen. Met de ervaring en kennis opgebouwd sindsdien en de gedreven frontman Nick is U2be een schot in de roos ... en zijn ze zonder enige twijfel één van de meest authentieke en gewaardeerde U2 tribute bands van Europa.

U2be
 
Mother Mercury
facebook.png

Mother Mercury

Mother Mercury Logo

Mother Mercury, de meest authentieke Queen coverband van Europa, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.

Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits speelt. Deze tribute act wou een liveshow creëren waarin ze de ‘Queen’ konden neerzetten die iedereen kent van hun iconische liveconcerten. Je hebt Wembley ’86 en Live Aid ’85 gezien, dus je weet dat Queen er alles aan deed om het publiek een onvergetelijke ervaring te geven. Dat zijn grote schoenen om te vullen, vind je niet?

 

DJ Medicynvak

DJ Medicynvak Logo

Eindelijk, het moest er gewoon van komen, hij is er … het werd tijd!!

DJ MEDICYNVAK alias Davy Deckmijn drummer bij oa. Zornik en Tom Helsen en sessiemuzikant bij Yevgueni, Sharko, Meuris, Triggerfinger, Milow, Kate Ryan, Els de Schepper, Will Knox, etc. ... kent natuurlijk de party’s & after party’s als geen ander!

DJ MEDICYNVAK = 80’s, pop, rock, funk, rap, hiphop, elektro, metal, etc. … noem het maar op niks is hem vreemd, hij mixt het allemaal naadloos in en aan elkaar!

“LET'S DANCE IT'S A FREE MEDICINE"

DJ Medicynvak