top of page

Zaterdag 08/10

Rock Legends

19u30

21u00

22u30

24u00

U2be

U2be Logo

U2be … Nothing like the real thing … but we like to be second best !


​U2be brengt op verbazingwekkend precieze manier zowel de oudere hits als nieuwer werk met passie en respect voor het origineel. Met alle hits uit ongeveer 40 (!) jaar U2 geschiedenis en veel oog voor detail reconstrueren ze de typerende “wall of sound”, de typische en zeer herkenbare klanken, het gebruik van samples/intro’s,… zoals gebracht door “U2” zelf, evenals de looks & moves on stage, identieke instrumenten, video-animatie, ...

"The Belgian U2 Experience" werd eind 2011 opgericht door gitarist Franky Aneca en bestaat uit muzikanten uit West- & Oost-Vlaanderen. Met de ervaring en kennis opgebouwd sindsdien en de gedreven frontman Nick is U2be een schot in de roos ... en zijn ze zonder enige twijfel één van de meest authentieke en gewaardeerde U2 tribute bands van Europa.

U2be
U2be
1984
facebook.png

1984

1984 Logo

De mannen van 1984 kruipen al meer dan anderhalf decennium lang in de huid van hun idolen. De tribute band heeft in de loop der jaren al menig podium mogen bestieren, waaronder het Leidse Plein en de Melkweg in Amsterdam, Metropool in Hengelo, 013 in Tilburg en de MEZZ in Breda. Ook in België is de band geregeld te gast en twee jaar op rij heeft 1984 zelfs op het grootste tribute festival van Europa, TribFest in Engeland, gestaan.

 

Een optreden van 1984 kenmerkt zich door het zowel qua klank als qua energieniveau benaderen van de Simple Minds anno 1984. Uiteraard worden alle hits gespeeld, zoals “Don’t You Forget About Me”, Alive and Kicking”, “Belfast Child” en “Promised You A Miracle”, maar deze worden aangevuld met diverse new wave pareltjes uit hun rijke oeuvre.

 

De combinatie van het inlevingsvermogen van zanger Eugene Hoppenbrouwers, de energie van de instrumentalisten en een geluid alsof je de plaat zelf hoort, maken 1984 tot een tribute band die staat als een huis.

1984

BelgianQuoBand

BelgianQuoBand Logo

Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor ! “Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.

BelgianQuoBand_edited.jpg
BelgianQuoBand
AppelMuse
facebook.png

AppelMuse

AppelMuse Logo

Fan van Muse? AppelMuse brengt een ijzersterke Muse sound zoals je die nog nooit hebt gehoord. Inclusief scheurende gitaren,

zware drums en spectaculaire vocals net zoals je die van Muse gewoon bent. 

AppelMuse
bottom of page