Wat is jullie drug-policy?


We willen de veiligheid en gezondheid van iedereen garanderen en hanteren daarom een nul-tolerantie op vlak van drugs. Aan de ingang zal er controle zijn. Wie betrapt wordt op gebruik of bezit wordt meteen aan de deur gezet zonder terugbetaling van ticket. Bij vermoeden van dealen wordt onmiddellijk de politie ingeschakeld.
Mag ik roken op Tribute Band Fest?


In het gebouw is het niet toegestaan om te roken. Naast het gebouw wordt een overdekte en verluchte rokersruimte voorzien.
Mag ik eten en drinken meebrengen?


Neen, het is niet toegelaten om eigen eten of drinken mee te brengen.
Wat als corona stokken in de wielen steekt?


We zijn het, spijtig genoeg, stilaan gewoon, maar je tickets blijven geldig voor een uitgestelde editie. Indien gewenst zijn de tickets ook terugbetaalbaar.
Hoe garanderen jullie de veilige online aankoop van tickets?


We werken voor de online verkoop van tickets met gerenomeerde en gespecialiseerde partners, enerzijds het ticketingplatform ticket.monster en anderzijds het betaalplatform mollie.

Let op voor online fraude! Wij verkopen enkel via deze platformen tickets. Zie je een aanbod op een ander platform, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen. Die tickets bieden geen toegang tot Tribute Band Fest.
Hoe zal de aankoop van food & drinks verlopen?


We zetten maximaal in op digitaal. Je zal je drank via een app kunnen bestellen en betalen. Is de batterij van je gsm plat? Geen nood, we voorzien als back-up een kassa waar je met bancontact kan betalen.
Ik bestelde en betaalde tickets, maar ontving nog geen mail. Wat nu?


Zijn je tickets niet door je spamfilter in beslag genomen, ook de spamfilter wil wel eens uit de bol gaan op de beste Europese tributebands 😉

Nog niet gevonden? Neem contact op via het contactformulier op onze site, met vermelding van je naam, emailadres, gsm, hoeveel tickets, welke tickets je kocht en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
Hoe oud moet ik zijn?


Iedereen is welkom! Er zijn geen faciliteiten voor kleine kinderen.

Tribute Band Fest is een festival met ca. 4000 bezoekers per avond. Een behoorlijk grote massa mensen, een omgeving waar (jonge) tieners zich oncomfortabel in kunnen voelen. We raden ten sterkste aan om (jonge) tieners te begeleiden naar Tribute Band Fest.
Hoe gaan jullie om met veiligheid?


Veiligheid is een top prioriteit. Je kan alleen maar een top avond beleven als naast de top acts ook je comfort gegarandeerd is. Daarom zetten we in op nul-tollerantie rond drugs, preventie bij overdadig alcoholgebruik, voedselveiligheid, ... We werken hiervoor samen met professionele security agenten en stewards en een team van gemotiveerde vrijwilligers. Zij zullen bij het betreden van het festivalterrein contoles doen op drugs en gevaarlijke voorwerpen (wapens, glas, metaal, scherpe voorwerpen, vuurwerk, explosieven, ...)

Er is een verpleegpost waar je terecht kan als je medische ondersteuning nodig hebt. Aarzel niet om er gebruik van te maken, ze zijn er speciaal voor jou.
Wat met grensoverschreidend gedrag?


Respect voor ieder individu maakt deel uit van ons DNA. Inbreuken hierop zullen niet getollereerd worden en eventueel leiden tot het verwijderen van het festivalterrein zonder recht op terugbetaling van het ticket en het ter beschikking stellen van de politie. Heb je een probleem? Aarzel niet en neem contact op met een van de security mensen.
Wat kosten foods & drinks?


Een pintje, water en frisdrank kosten € 3. Aan de foodtrucks kan je een ruim aanbod aan premium snacks vinden tussen € 5 en € 15. Wist je dat je op voorhand al een drinks-voucher kan aankopen ? Je krijgt dan 10 drankjes + 1 gratis.
Hoe is de toegankelijkheid voor personen met een handicap?


Waregem Expo is uitgerust met alle nodige voorzieningen om optimaal comfort aan personen met een handicap te garanderen. Laat het ons via het contact formulier weten dat je komt. Dan nemen wij contact op om te zien of we nog iets voor je kunnen doen om je avond onvergetelijk te maken.
Hoe duurzaam is Tribute Band Fest?


Wij gebruiken voor eten en drinken maximaal herbruikbare en recycleerbare materialen. Pintjes worden in herbruikbare bekers geschonken, frisdrank in petflesjes en maaltijden op recycleerbare borden. Maar ook jij kan jouw steentje bijdragen door het afval in de juiste container te gooien, want we voorzien containers voor gescheiden ophaling.
Kan ik in de buurt logeren?


In Waregem zijn verschillende hotel en B&B mogelijkheden. Zoek je nog een logement ? We helpen je graag.
Mag ik mijn huisdier meenemen?


Voor de veiligheid en comfort van mens en dier is het niet toegelaten om andere dan assistentiehonden mee te brengen. Je dient dit op voorhand aan te vragen via het contactformulier.
Mag ik beeld- of geluidsopnames maken?


Uiteraard! Maar het is niet toegelaten om opnames te maken met andere toestellen dan je mobiele telefoon, smarphone, tablet. Het is niet toegelaten om opnames te maken met een ander doel dan ze te delen op sociale media. En vergeet niet ons te taggen @TributeBandFest #tributebandfest. 😉
Ik wil werken op Tribute Band Fest. Wat nu?


Neem contact op via het contactformulier op onze website met vermelding van jouw naam, emailadres, gsm en wat je graag zou doen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. De administratieve afhandeling zal verlopen via een interimkantoor zodat jouw sociale rechten 100% gewaarborgd zijn.
Zijn er lockers of vestiaire?


Er is een beperkt aantal lockers/vestiare waar je een jas in bewaring kan geven. Waardevolle voorwerpen laat je best thuis. Op de meeste parkings is er geen permanentie!
Zijn er zitplaatsen voorzien of enkel staplaatsen?


Ja, er zijn zitplaatsen voorzien, maar deze zijn beperkt in aantal (enkele honderden), maar kunnen niet gereserveerd worden.
Welke coronamaatregelen gelden er?


Op Tribute Band Fest geen mondmaskers, geen bubbels, gewoon met zijn allen feesten! Maar dan moet je wel over een Covid Safe Pass beschikken. Hoe geraak je aan een Covid Safe Pass? Lees hier meer.

Veelgestelde Vragen